Seguretat en cos i ànima

Comparteix!

El CEEC ha mantingut en els últims mesos un silenci volgut. Necessitàvem un període de reflexió per observar com evolucionava i es desenvolupava la seguretat a Catalunya abans de posicionar-nos hi al respecte.

Ara doncs, i després d’aquest parèntesi voluntari voldríem fer la següents valoració:

El conseller Ignasi Elena i els seus Directors han bastit amb determinació una sòlida estructura que inclou un augment del pressupost i dels efectius. Aquestes millores i la campanya “Seguretat en cos i ànima” ens satisfan i ens fan mirar el futur, de nou, amb il.lusió. Un futur en el que ,de ben segur, es seguiran fent nous PASSOS ENDAVANT.

El CEEC, per la seva banda, vol aportat el seu granet de sorra tot convertint-se en una eina d’informació, difusió i diàleg que ens permeti avançar cap a un projecte Nacional de Seguretat Pública. El CEEC quan calgui també vol poder ser un element de debat en el que s’inclogui una possible i necessària crítica constructiva.

Un projecte de Seguretat Pública no pot ser partidista, ans tot el contrari, ha de ser un reflex i ha d’incloure totes i cadascunes de les parts implicades.

En aquesta nova etapa el CEEC us demana la vostra col.laboració. Ens podeu fer arribar a la nostra redacció a través del nostre correu electrònic redaccio@ceec.cat tot aquell material (entrevistes,articles,documents , etc..) que creieu poden contribuir a construir i fer créixer el model de seguretat pública del futur.