Mossos el poble us necessita !

Comparteix!

Mai hagués imaginat, quan ara fa gairebé trenta-cinc  anys, amb un equip de persones vam projectar la creació de la Policia de Catalunya que aquesta es convertiria en un cos  de més  de 17.000 professionals i   policia integral del nostre país.

Conec els vostres problemes,  les vostres mancances en matèria d’equipaments i falta d’efectius però no obstant això us heu convertit en una de les peces fonamentals i columna vertebral del país i de la seva seguretat.

Heu estat capaços de superar totes les incompetències polítiques, organitzatives i fins i tot de projecte que heu hagut de patir tots aquests  anys.Heu  hagut de superar, també, multitud de decepcions. I així, us heu convertit en una policia moderna i democràtica. Plural en la seva composició però alhora fidel servidora del país i del vostre poble.

Són dies difícils, i més que en vindran, el nacionalisme espanyol és una fera ferida i l’Estat ha posat la seva diana sobre vosaltres. La  vostra professionalitat ha posat de manifest la seva incapacitat i impotència i ara voldrà que ho pagueu. Manteniu-vos ferms com fins ara. Continueu treballant com els bons professionals que sou al servei de Catalunya, les seves lleis i la seva gent.

El poble us estima i us necessita i passi el que passi, a partir d’ara, no dubteu que  s’acabarà, més tard o més d’hora, imposant la Democràcia. Mai més haureu de fer el ridícul perseguint urnes i paperetes. La vostra prioritat és i serà  defensar la ciutadania i les seves institucions i lluitar contra el terrorisme, la delinqüència, la corrupció etc…

Treballeu per tal que la ciutadania no es vegi amb la necessitat de tornar a cridar mai més “No tinc por”.

Miquel  Sellarès

Primer director General de Seguretat Ciutadana i president del CEEC