Tancs a Catalunya?

Comparteix!

En ple Procés i quan hi ha interessos inconfessables que el que volen és crear una certa por en el poble de Catalunya, els mitjans de comunicació haurien d’anar molt en compte en de quina manera presenten certes notícies que poden generar tensió i alarma entre la ciutadania.

L’exèrcit de terra espanyol està en plena transformació de la seva estructura i per això està concentrant les seves unitats en les anomenades Brigades Orgàniques Polivalents, que no són més que la transformació de les unitats existents en brigades operatives capaces d’actuar autònomament. L’organització d’aquestes brigades no respon , doncs, a una suposada «Operació Catalunya» per aturar el Procés ja que aquesta mateixa transformació s’està duent a terme a tot el territori espanyol.

És cert, per tant, que unitats blindades del vehicle de combat «Pizarro» estaran a Sant Climent  Sescebes però això en principi no hauria de representar cap amenaça.L’exèrcit espanyol potser fa tard per gaudir de la confiança de la societat catalana però no cal crear elements de confusió i enfrontament innecessaris.