La revista Defensa s’apunta a la campanya de desprestigi contra els Mossos

Comparteix!

La revista Defensa és possiblement des de fa molts anys la millor revista de temes relacionats amb la seguretat i la defensa que es fa a l’Estat Espanyol i hem de dir que en els últims anys havia mantingut una actitud de molt de respecte vers l’Ertzaintza i el cos dels Mossos d’Esquadra. No obstant això, en el seu últim número i de la pluma del seu col.laborador Esteban López han publicat l’article més visceral i manipulador contra la policia catalana mai abans vist.

L’article titulat “La quinta columna actua en Cataluña” és un atac frontal al cos dels Mossos d’Esquadra i a les seves capacitats i competències. Entre d’altres coses López afirma “Des de fa molt de temps la Generalitat està adoctrinant als Mossos per a convertir-los en una espècie de policia política al servei de les seves insensates pretensions i pràctiques totalitàries. En aquesta línia i per ampliar aquesta informació els remetem a l’article Heil Carles on s’analitza l’actuació dels Mossos durant l’1-O; comparant-lo amb la utilització que Adolf Hitler va fer de la seva policia pseudopolítica, Sturmabteilung”.

La lluita contra la delinqüència internacional i primordialment  contra el terrorisme jihadista necessita de la confiança i la coordinació entre totes les forces de seguretat  i articles com aquest del senyor López no fan altre cosa que enrarir les relacions entre els diferents cossos policials i en dificulten la col.laboració.