La policia d’Andorra celebra el dia de la seva Patrona

Comparteix!

Coincidint amb el norantè aniversari del cos el passat mes de maig es va dur a terme una celebració que va incloure, entre d’altres, una cerimònia d’honor als símbols d’Estat amb la desfilada i la revista als efectius per part del cap de Govern, Xavier Espot;  el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell ; i el director de la Policia, Jordi Moreno.

Posteriorment, el Centre de Congressos va acollir l’acte institucional on es va fer el lliurament d’insígnies i condecoracions, així com els reconeixements i homenatges a diferents membres del Cos de Policia.

En relació als 90 anys d’història del Cos de la Policia d’Andorra, el cap de Govern va valorar la seguretat ciutadana com un dels baluards més grans del Principat, i va assegurar que aquesta és “una fortalesa que no volem perdre com a tret d’identitat”.

D’altra banda, el ministre Josep Maria Rossell va posar en relleu la tasca de les dones i homes que formen part del Cos de la Policia, i que contribueixen a mantenir un alt grau de seguretat al país. Rossell també va destacar la incorporació de nous agents de policia, cinc dels quals són dones i, a més a més, va avançar que durant els pròxims mesos es preveu una nova promoció de policies.