La mirada de Trapero Superstar

Comparteix!

En el  si del firmament  de la política i la societat catalana hi ha nascut una nova estrella : el Major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero.  Un Trapero que s’ha prodigat pels mitjans en els últims dies amb  motiu del seu  nomenament  com a Major del cos o  el dia  la Diada de les Esquadres.  Sobretot  ha aparegut al Grup Godó a través de la Vanguardia i T8 a més a més de protagonitzar algunes intervencions estel·lars a TV3.

Sobre el seu nomenament corre la brama pel cos dels Mossos d’Esquadra que el president Puigdemont va cridar al seu despatx al llavors comissari, Josep Lluís Trapero,  al que li va demanar que mirant-lo als ulls li respongués a una pregunta…. I que la mirada de Trapero, seductor fora del cos de Mossos d’Esquadra,  hauria conquerit  al president.

Tenim, doncs, Major dels Mossos i continuem amb l’inefable Albert Batlle com a director general de la Policia catalana. Res ha canviat. “Todo está atado y bién atado”. El conseller Jané tranquil i el ministeri de l’Interior, més encara.

Comissió Política del CEEC