“La invasió silenciosa” d’Eduardo Martín de Pozuelo

Comparteix!

En un article a la Vanguardia Eduardo Martín de Pozuelo ens diu que “La guerra gihadista contra Occident té múltiples fronts de conseqüències paradoxals. Un d’ells és el que relaciona l’auge de la xe­nofòbia amb l’impuls del fonamentalisme islamista per crear a Europa barris en els quals ger­minin ­societats paral·leles, impermeables als valors democràtics, regides per la xaria”.

Suècia  ens diu hauria tornat a posar sobre la taula aquest delicat assumpte amb “la publicació d’un polèmic informe que adverteix de la irrupció d’una societat paral·lela que no creu en els valors democràtics del país escandinau” i en el que es tracta sobre les “no go zones”, espais urbans a la deriva en els quals uns cartells ens adverteixen que estàs entrant en una zona controlada per regles islàmiques obligatòries”. En aquest mateix informe també es denunciaria que “els islamistes estan construint una societat paral·lela a Suècia”.

Eduardo Martin de Pozuelo també posa de manifest, no obstant, “Com un creixent rebuig de l’islam pot ser percebut com un triomf dels gihadistes?El raonament dels ideòlegs de L’EIi AL Qaida és el següent: com més gran sigui la pressió sobre les comunitats musulmanes residents a Europa més fàcil serà que hi sorgeixin extremistes”. 

Així per a Pozuelo aquest escenari contradictori “facilita la infiltració d’extremistes i suposa un assumpte delicat per als polítics, ja que limita permanentment amb la islamofòbia”