Enric Millo nou reclutador de patriotes espanyols

Comparteix!

Sembla que  Enric Millo juntament amb  Xavier García Albiol  després de convertir el PP  en la última força parlamentària a Catalunya  es dediquen ara a potenciar  un “banderí”  de reclutament per tal de captar possibles mossos unionistes disposats a fer la transició cap els cossos i  forces de seguretat de l’Estat. Caldria recomanar-los que de passada aprofitessin per reclutar legionaris per a la legió espanyola i si cal l’estrangera francesa.

L’estómac d’Enric Millo sembla que ho aguanta tot. Des del seu pas a  Unió Democràtica al seu intent de formar part d’ERC i de CDC a convertir-se en el més espanyol de tots en el si dels populars. I no descartaríem que si  això tampoc li acaba sortint  bé acabi fent companyia al seu antic company Espadaler a les files del PSC d’Iceta.

En el si del cos dels Mossos d’Esquadra esperen frisosos  aquesta possible sortida d’alguns dels seus companys patriotes espanyols, si aquests pensen que poden encaixar millor a la Guàrdia Civil, a la Policia Nacional o a la legió i els desitgen tots els èxits en aquesta nova aventura professional.