Prudència, fermesa i dignitat

Comparteix!

Tots els funcionaris catalans estan vivint unes setmanes difícils, sobretot els membres de la  nostra policia, als que l’Estat vol desprestigiar i enfrontar amb la majoria social sobiranista.

En aquesta situació els diferents cossos de seguretat catalans heu de ser capaços d’impregnar totes les vostres actuacions de molta prudència. Heu de tenir clar que el 155 és enemic de les nostres institucions  i una poderosa arma dirigida a manllevar-vos les nostres competències. El 155 ens converteix en una colònia.

Cal que en conseqüència demostreu fermesa davant l’intent d’instrumentalitzar-vos . No sou un cos auxiliar dels CFSE. Això és el que ells voldrien. Sou els responsables de la seguretat integral i nacional de Catalunya.

Us heu guanyat amb escreix el prestigi i la credibilitat de la que disposeu, sovint superant la manca d’interès i sentit d’Estat dels vostres propis comandaments polítics.

Ara el que toca és ser pacients alhora que  exigir que es formi un govern ja que pugui deixar enrere el 155 i els seus devastadors efectes. Cal que eviteu la “corrosió” professional d’aquest període essent exigents amb vosaltres mateixos i les vostres funcions. Cal que sigueu més eficients que mai.

Cal que mantingueu, també, la dignitat del vostre uniforme i  feu valdre les vostres competències i en el cas que hi hagi algun company o campanya del cos que té dubtes al respecte no dubteu a mostrar-los la porta de sortida cap als CFSE. Si pel camí perdeu unes desenes d’agents o guanyareu en cohesió interna del cos.

Catalunya serà el que els seus ciutadans vulguin i vosaltres sou els garants que totes les accions es faran de forma pacífica. Sou en definitiva la garantia de les nostres llibertats. La vostra  existència ha d’evitar de totes totes la violència que des de les clavegueres de l’estat alguns desitjarien es produís a Catalunya.

Amb la constitució d’un nou govern i la liquidació del 155 s’haurà d’exigir a la nostra classe política i a les nostres institucions que tinguin i facin, ara sí,  una política i una estratègia en matèria de seguretat clara. Prou irresponsabilitats!!

Comissió Política del CEEC