Salvem els Mossos per al futur !

Comparteix!

L’aplicació del 155 està intentant desballestar el cos dels Mossos d’Esquadra,  la nostra policia nacional i integral. La seva voluntat d’ésser una policia d’àmbit internacional molestava als aparells de l’Estat, sobretot després dels èxits en la lluita antiterrorista de l’estiu passat a Barcelona i Cambrils.

La paranoia de les clavegueres de l’estat i dels mitjans de comunicació de la caverna han anat configurant un relat contra la policia catalana. Tot per vincular els Mossos amb una suposada conspiració del secessionisme contra l’esta t.

El seu primer objectiu va ser el Major Trapero  i després del fracàs professional  i estratègic dels CFSE de l’estat el passat  l’1-O,  tots els Mossos que van participar en el dispositiu que sense ni un sol ferit varen tancar més col·legis i varen retirar més urnes amb la proporcionalitat que els caracteritza.

Ara i sota la direcció d’un comandament  dels Mossos procedent del CNP ha començat una indecent caça de bruixes en el si del cos. Es tracta d’identificar els Mossos díscols o tous amb la repressió del moviment sobiranista.

I per acabar de desprestigiar els Mossos davant del sobiranisme part del seu servei d’informació  conjuntament amb agents del CNP i la Guàrdia Civil s’estan dedicant a identificar  els membres dels CDR (Comitès de Defensa de la República). L’estat ha dissenyat un pla per enfrontar els Mossos amb els elements més dinàmics de la avantguarda  sobiranista alhora que es produeix una certa tolerància amb l’extrema dreta que per ser és de per si violenta.

Cal per tant enviar un missatge als comandaments i als agents de base per tal que resisteixin des del compliment estricte de la llei i mantenint a la vegada la seva lleialtat com a Policia de la Generalitat a les seves institucions legítimes esperant que,  el  proper 21-D es derrotarà el 155 i es tornarà la normalitat democràtica i nacional.

Salveu, salvem el cos dels Mossos d’Esquadra!

Comissió Política del CEEC