La inviolabilitat de les nostres institucions nacionals

Comparteix!

Ahir, 20 de juliol del 2017, s’escenificava un xou televisiu amb la intenció de fer un espectacle de les nostres institucions nacionals en un intent d’humiliar-les i denigrar-les.

El Palau de la Generalitat, el Parlament de Catalunya, el Departament de Justícia i el CESICAT, aquesta última institució estratègica de les nostres comunicacions, van rebre la visita d’agents de la Guàrdia Civil de paisà, alguns d’ells emmascarats. Aquests van intentar irrompre en el si de les nostres institucions amb la coartada del 3% que emergeix mediàticament cada vegada que els convé. Aquesta vegada vinculat-ho a la propera compareixença de Germà Gordó.

El CEEC no té entre les seves funcions la d’interferir en la tasca de la justícia espanyola, el que si que posem en qüestió és quin són els protocols d’actuació previstos en casos com aquests i si la policia de Catalunya té ordres concretes de salvaguardar la inviolabilitat de les nostres institucions.

Desenes i desenes de senadors i diputats del PP estan encausats per afers de suposada corrupció i no per aquesta raó s’ha vist cap mena d’actuació semblant ni al Congrés, ni al Senat per part dels cossos i forces de seguretat de l’estat.

La Policia de Catalunya se suposa és policia integral i judicial a Catalunya. O és que som una colònia?

Comissió Política del CEEC