L’1-O, objectiu prioritari de les clavegueres de l’Estat

Comparteix!

Davant del Procés i l’1-O els Mossos són i seran una peça imprescindible. Els atemptats de les Rambles i Cambrils han estat un veritable revulsiu. La brillant actuació dels Mossos i tots els cossos de seguretat i emergències del país: Policies Locals, Bombers, Protecció Civil, Agents Rurals i el SEM han demostrat a la ciutadania que tot i les mancances en personal, equipaments i competències, són capaços d’actuar com una veritable infraestructura d’estat.

Aquesta percepció per part de la ciutadania s’ha fet palesa a través de flors, aplaudiments i abraçades vers els nostres cossos de seguretat i emergències que, d’altra banda,ha provocat un atac de «banyes» per part dels sectors ultres i poc professionals dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, les clavegueres de l’Estat i les seves brigades mediàtiques ben pagades per aquest i els poders econòmics.

Alguns membres del CEEC ens hem arribat a emocionar davant d’aquestes mostres espontànies d’agraïment vers les nostres forces de seguretat després d’anys d’incomprensió i acomplexament. El CEEC es congratula i demana a la societat catalana i a la nostres forces polítiques que tanquin files i d’aquí a l’1-O no caguin en la provocació ni es deixin intimidar.

Estem segurs que els nostres professionals de la seguretat i emergències seran fidels complidors de les lleis i defensaran la ciutadania davant de qualsevol violència o coacció.

Fins l’1-O ens haurem de blindar de la porqueria mediàtic i les intimidacions que les clavegueres llançaran vers les nostres forces de seguretat. Estan desesperats…perquè saben que «No tenim por» al terrorisme i menys encara a ells.

Comissió Política del CEEC