El CEEC vol manifestar en relació a la situació d’assetjament que està patint Catalunya el següent:

Comparteix!

  • La nostra solidaritat amb el Departament d’Interior i tots els cossos de Seguretat i Emergències de Catalunya, estructura fonamental del nostre país, davant l’atac frontal que estan patint per part de l’aparell judicial, policial, polític i de les “clavegueres” de l’Estat Espanyol, en un intent de desprestigiar-los i marginalitzar-los.
  • La nostra solidaritat, una vegada més, amb el Major dels Mossos d’Esquadra, José Luis Trapero i la intendent Teresa   Laplana, per la seva defensa de la dignitat i la professionalitat del cos.
  • Que hem enviat a diversos centres d’estudis estratègics del món, a petició seva, un informe explicant la situació d’assetjament per part de l’estat que està patint la Policia de Catalunya i en particular sobre l’operatiu de l’1 d’octubre.
  • El seu agraïment per les mostres de suport rebudes per part de diverses organismes internacionals i entitats professionals de la seguretat. La Policia de Catalunya guanya, dia a dia, prestigi i credibilitat internacional.
  • Fer una crida a tota la ciutadania per defensar la nostra policia i la resta de forces de seguretat i emergències de Catalunya i tornem a reclamar la sortida de Catalunya de les forces del CNP i Guàrdia Civil per a l’operació de càstig de l’1 d’octubre.
  • Finalment agrair als membres del CNP i la Guàrdia Civil que viuen i treballen a Catalunya des de fa anys per la seva intel·ligent actuació d’aquests dies i demanem a la ciutadania que sàpiguen diferenciar-los.

Comissió Política del CEEC