Català Arabic Chinese Deutsch English Español Français Hebrew

Un CNI desacomplexat contra Catalunya

Dimecres, 30 de gener de 2013A pocs dies de l'entrevista del President de la Generalitat, Artur Mas, amb les més altes autoritats de l'Estat, l'ofensiva d'aquest darrer és encara més impecable que mai. A banda de les clavegueres, l'Estat també usa, d'una forma encara més desacomplexada, el CNI (Centro Nacional de Inteligencia), un ens que ha mogut la seva estratègia: abans dirigida fonamentalment contra ETA, el món abertzale i l'amenaça jihaidista, i ara contra l'enemic que suposa el sobiranisme català.

Grup d'analistes del CEEC

El CNI apunta ara en contra de l'intent de la darrera colònia espanyola d'assolir el seu dret a decidir i la seva sobirania nacional.

Després d'una barroera actuació de les clavegueres de l'Estat, a través d'El Mundo, La Razón, Intereconomía, etc., obrint d'aquesta manera el ventilador de les pseudo-informacions sobre possibles corrupcions a Catalunya, ara sembla, segons l'analista de prestigi dels serveis d'intel·ligència espanyols, Fernando Rueda, que el cap de l'Estat i el president del Govern han creat una cèl·lula d'intel·ligència dirigida per Félix Sanz per tal d'evitar, per tots els mitjans, l'estat favorable de la població, la societat, el món econòmic i financer a la proposta del dret a decidir i la sobirania del poble català impulsats el passat 25 de gener des del Parlament de Catalunya.


Fernando Rueda ha publicat un excel·lent article al setmanari Tiempo escrit, evidentment, al servei del CNI i de l'Estat, on s'hi demostra el desacomplexament de l'Estat en contra de Catalunya i també on s'hi deixa entreveure l'intent d'acollonir una societat que creuen poruga com és la catalana. Tiempo, dins de l'òrbita del Grupo Zeta, és la darrera mostra a través de les seves pàgines de la foça de l'Estat manipulant un mitjà que s'edita a Catalunya.


Per primera vegada Fernando Rueda insinua actuacions, espionatges telefònics i controls, i ofereix de manera molt clara, quin és l'objectiu del CNI i dels seus molt reforçats objectius a Catalunya: intentar fer que els catalans es convencin que val la pena seguir vivint de manera conjunta amb els espanyols.


La intel·ligència de l'Estat, doncs, és solament una de les moltes accions que s'estan duent a terme a Catalunya per tal de desfer la moral dels dirigents i de les forces polítiques sobiranistes del territori. També s'intenta la manipulació claríssima d'alguns dirigents catalans, els quals la intel·ligència de l'Estat els ha recordat les seves febleses i els quals ha amenaçat de publicar informacions que tenen sobre ells i que poden sortir a la llum en qualsevol moment.

L'Estat, a través de la mà de Fernando Rueda a través de l'article, també explica els intents innocents i càndids de la Generalitat de Catalunya de crear un servei d'intel·ligència propi dirigit per Xavier Martorell, un projecte que va ser abortat per manca de credibilitat i per la manca de fiabilitat d'alguns dels seus integrants, considerats com a "bocamolls". En aquest sentit, l'equip d'analistes del CEEC continuarà la seva tasca en l'estudi de tota l'ofensiva que està duent a terme l'Estat en contra de Catalunya.


CERCADOR
Butlletí
Subscriu-te al butlletí electrònic i et mantindrem informat regularment per correu electrònic
imatge decorativa
publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
info@ceec.cat
T. 93 454 97 02
F. 93 454 97 03
Desenvolupat per Calidae