Català Arabic Chinese Deutsch English Español Français Hebrew

El tinent general Ricardo Álvarez-Espejo afirma durant el seu comiat que el Procés es tracta d'un tema "exclusivament polític"

Dimecres, 8 de març de 2017

El que fins fa uns dies era el màxim responsable de la regió militar de Catalunya,Ricardo Álvarez-Espejo, va aprofitar l'acte de comiat que es va celebrar a la capitania general de Barcelona per trencar el seu silenci en relació al procés independentista.

Així, Alvarez-Espejo, que abans de deixar el càrrec s'hauria reunit amb les màximes persobnalitats catalanes  ha defensat que el Procés  es tracta d'un tema “exclusivament polític” que ha de tenir una solució política i davant del qual les forces armades han de mantenir una situació de “neutralitat”, pròpia de qualsevol país democràtic.

Álvarez-Espejo  també hauria dit que "L'exèrcit té clar que la seva missió és el servei a la societat i a la ciutadania. Un tema que és exclusivament polític, que ha de resoldre's exclusivament a través de la política, l'actitud de les Forces Armades és de respecte absolut i neutralitat".

Álvarez-Espejo passarà ara a la reserva després de 45 anys de servei a l'exèrcit espanyol.


CERCADOR
Butlletí
Subscriu-te al butlletí electrònic i et mantindrem informat regularment per correu electrònic
imatge decorativa
publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
info@ceec.cat
T. 93 454 97 02
F. 93 454 97 03
Desenvolupat per Calidae