Català Arabic Chinese Deutsch English Español Français Hebrew

El CEEC necessita el vostre suport

Dimecres, 21 de desembre de 2016

Després de 33 anys d'actuació ininterrompuda, sense cap suport institucional, el CEEC necessita fer un pas endavant.

Al CEEC li cal modernitzar la seva web http://www.ceec.cat/, adaptant-la a les noves tecnologies, per tal que es pugui visualitzar des dels diversos dispositius actuals.

El CEEC també pensa que és necessari un gran debat plural sobre la seguretat i la defensa nacionals, per la qual cosa té la intenció d'organitzar un seminari a començaments del 2017 per tal que tots els sectors i actors de la seguretat puguin expressar amb normalitat i desacomplexadament quin és el model de seguretat que volen per al país present i per al projecte de futur.

Per portar a terme aquestes dues actuacions de la nostra associació sense finalitat de lucre necessitem el suport de tots aquells que ens heu ajudat durant tots aquests anys, i també de les noves generacions que empenyen perquè, d'una vegada es normalitzi la seguretat i la defensa a Catalunya.

Necessitem, doncs, que feu ús de la petició de col·laboració que apareix en un requadre, a la dreta, de la nostra web, on ja es donen les instruccions pertinents per fer una aportació econòmica al nostre projecte "Un nou pas endavant 2016".

Queda a les vostres mans i a la vostra generositat que puguem seguir avançant.


CERCADOR
Butlletí
Subscriu-te al butlletí electrònic i et mantindrem informat regularment per correu electrònic
imatge decorativa
publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
info@ceec.cat
T. 93 454 97 02
F. 93 454 97 03
Desenvolupat per Calidae