Català Arabic Chinese Deutsch English Español Français Hebrew
El pas dels Mossos a la Policia NacionalDilluns, 14 d'abril de 2014El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que anys enrere era un home conegut per la seva moderació i bon fer amb les relacions entre els cossos de seguretat, avui s'ha transformat en un personatge ultra espanyol que, tot i conèixer les característiques de la cartera d'Interior, comet l'error històric de crear tensions entre els cossos policials que operen a Catalunya. Catalonia's Marc Guerrero dismisses spanish analogy with crimean referendum, stresses that "at the end, democracy will win?Dijous, 10 d'abril de 2014News of the Crimean referendum and the resulting opposition by the US and the EU provided a glimmer of hope in Madrid, with the Spanish regime hoping that the resulting rise of tensions and Western backlash against Russia could be channelled against Catalonia, which having been conquered in 1714 is holding a referendum on 9 November. Ever since, the Rajoy administration has been insisting on this analogy. 10 loyalist lies and the truth about CataloniaDimecres, 2 d'abril de 2014Carme Chacon belongs to the Loyalist minority in Catalonia, conquered by Spain in 1714. Provocació i 'frikisme'Dimecres, 2 d'abril de 2014És lamentable que un periodista de llarga trajectòria com Antonia Fernández hagi elaborat per El Confidencial una notícia poc contrastada que sols serveix per atiar el foc de la provocació i la maniobra de les clavegueres contra el sobiranisme cívic i pacífic de Catalunya. Ms Chacon: bad for Catalonia, bad for the United States and NATODimecres, 2 d'abril de 2014After some time away from the spotlight, Ms Carme Chacon is back on the news with an article against Catalan moves to recover independence, lost by force of arms in 1714. Conscription, national security and identityDijous, 27 de març de 20141. Synopsis. Security and defense reporting in Taiwan over the last few months has been dominated by the troubles in moving to a fully professional military. The World Defence Almanac 2013Dimecres, 7 d'agost de 2013Anualment la revista Military Technology, possiblement la més important publicació occidental sobre temes de defensa, elabora el seu The World Defence Almanac. Cardús i Vinader participen al 30è aniversari de la primera promoció de MossosDimecres, 26 de juny de 2013A l'avinguda Pearson 21, a l'Auditòrium de l'escola de negocis IESE --a pocs metres d'on va ser la primera escola de policia de Catalunya-- s'ha celebrat aquesta setmana un acte intern i emotiu del 30è aniversari de la primera promoció de Mossos d'Esquadra. Sobiranisme i defensaDimarts, 18 de juny de 2013En la perspectiva del dret a decidir i la creació d'estructures d'Estat ha començat a aparèixer a l'opinió pública publicada diverses opinions i anàlisis sobre quines serien les opcions que, Catalunya com a Estat, hauria d'afrontar una vegada assolit l'objectiu.
Col·labora amb el CEEC
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
Col·labora-hi
Butlletí
Subscriu-te al butlletí electrònic i et mantindrem informat regularment per correu electrònic
Presentació de l'assemblea sectorial 'Mossos per la independència' a Lleida
Acte de presentació de la sectorial de l'ANC Mossos per la independència celebrat el passat 11 d'abril a Lleida. Vídeo de TribunaTV (www.tribuna.cat).
imatge decorativa
publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
info@ceec.cat
T. 93 454 97 02
F. 93 454 97 03
Desenvolupat per Calidae