Bombers per la República : “Un motiu pel Govern legítim”

Comparteix!

Dimecres 8 de març, dia de la dona treballadora.

Dimecres 8 de març també és el dia de bombers, del patró Sant Joan de Déu.

Dimecres 8 de març, a la matinada crema tota una planta de la seu central de Bombers de la Generalitat. Les conseqüències de l’incendi provoquen que les tres plantes de l’edifici quedin inutilitzades. Causes? La de la conspiració de bandera falsa, és possible. També és possible la fortuïta,
la d’un edifici corcat, amb instal·lacions pèssimes.

Només es tracta d’un símptoma més: l’administració de la Generalitat està ofegada. En el
cas de Bombers, estructuralment infrafinançada, està col·lapsant.

Fa uns mesos més de 100 vehicles estaven de baixa perquè no s’havia tramitat el contracte de manteniment. La majoria ja tornen a circular, però cada dia és més alt el nombre de vehicles de baixa definitiva. I és que des de la dècada passada no arriba cap camió nou. Per tant, estem pagant un dineral per mantenir vehicles vells amortitzats. Dineral que tampoc tenim.
Fa un mes que està vacant la Subdirecció General Operativa. En aquest context, el desgast dels comandamens intermitjos i superiors és molt alt: és freqüent que quedin vacants ofertes de places de comandament.

I cal afegir el 155: la pèrdua d’impuls polític fa que no es puguin prendre mesures. I de fet, és una de les conseqüències ocultes de l’estat espanyol: deixar podrir. I tampoc volem que intervinguin. El que volem és un Govern legítim.Per poder mantenir el servei al ciutadà.

 

Bombers per la República (Sectorial de l’ANC)