Benvingut conseller Joaquim Forn !

Comparteix!

L’arribada de Joaquim Forn com a nou conseller d’Interior ha causat gran tranquil·litat en el si d’aquest Departament i també en el de la majoria sobiranista del Parlament. Jordi Jané, al que li reconeixem els serveis prestats, intentava fer uns equilibris impossibles i sobretot va ser incapaç d’aplicar la cirurgia necessària que els temps excepcionals que estem vivint requerien.

Per la seva banda, el nou conseller Joaquim Forn, és un home madur que n’ha vist de tots colors al llarg de la seva dilatada trajectòria política i més concretament quan va tenir sota la seva responsabilitat la primera policia municipal del nostre país,la Guàrdia Urbana de Barcelona. El conseller Forn patirà tota mena d’atacs per ser un independentista declarat i sense matisos però el que tothom haurà de reconèixer-li és que es tracta d’un pacificador i un home de diàleg que estem segurs sabrà cohesionar l’equip d’Interior per afrontar els profunds canvis que necessita la Policia de Catalunya.

El conseller Forn haurà d’administrar la fase final del Procés fins al proper 1 d’octubre, data del referèndum, i que ningú dubti que respectarà la llei i a la vegada farà quelcom tant o més important, defensar a tots i cadascun dels ciutadans de Catalunya, tinguin l’opinió política que tinguin i optin o no optin per participar en aquest.( Un referèndum que recordem compte amb l’aprovació de més del 70% dels catalans).

Comissió Política del CEEC