Aixafem el feixisme!

Comparteix!

En les properes setmanes poden augmentar exponencialment algunes demostracions i actuacions de caire feixista  amb el que petits grups neofeixistes intentararan desestabilitzar la fase final del que fins ara ha estat un Procés exemplar i cívic.

Així no és casualitat ell llenguatge neofeixista  que utilitza Xavier Garcia-Albiol que el que busca és provocar una reacció del sobiranisme.   A més a més ens trobem també  davant d’un grup format per  mig centenar de persones perfectament identificades que es dediquen a fer pintades a les seus dels partits sobiranistes, es concentren amb banderes preconsitucionals a la seu d’ERC  i   que han escridassat  al president Puigdemont en alguns dels seus últims actes amb la mateixa intenció: provocar-nos  per tal que entrem en el seu joc.

Cal que aquests brots es tallin de socarrel. Cal evitar qualsevol tipus d’incitació a la violència. Amb informació i intel·ligència s’haurien pogut evitar els incidents que fins ara s’han produït. Els nostres cosses de seguretat haurien d’actuar amb més diligència al respecte sempre evidentment, respectant el dret de la lliure expressió i manifestació.

Comissió Política del CEEC.